Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Tampereen Sydänyhdistys ry (jäljempänä Järjestäjä). Arvontaan liittyvät kysymykset voi lähettää tampere@sydan.fi.


 Arvontaan voivat osallistua kaikki kyselylomakkeella yhteystietonsa antaneet, pois lukien Järjestäjän työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kampanjan järjestelyjen kanssa.
Osallistuminen tapahtuu vastaamalla kysymykseen/kysymyksiin ja jättämällä omat yhteystiedot blogista löytyvään kyselyyn. 


Kampanja-aika:
Kilpailuun voi osallistua 23.4.-6.6.2021 välisenä aikana. Arvonta suoritetaan 10.6.2021 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti hänen antamaansa sähköpostiosoitteeseen tai soittamalla, mikäli osallistuja on jättänyt puhelinnumeronsa yhteydenottoa varten. Mikäli henkilöä ei tavoiteta kahden viikon kuluessa yhteydenotosta, Järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto toimitetaan annettuun osoitteeseen Suomessa tai pyydetään noutamaan K-Market Vellamonkadulta Tampereelta.


Arvonnan palkinto:
Palkintona arvotaan (1 kpl) Viikon kasvikset K-Market Vellamonkadulta, (1 kpl) Sydänviikon käsipyyhe Ulla Sainion kuvituksella sekä (1 kpl) Kaikkea hyvää -ruokakirja.


Kilpailun järjestäjän oikeudet:

Järjestäjällä on oikeus julkaista uutinen verkkosivuilleen kampanjassa täytettävän tuloksen kyselystä. Järjestäjä käyttää osallistujien antamia yhteys- ja muita henkilötietoja vain arvonnan järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin eikä käytä tai luovuta henkilötietoja suoramarkkinointi- tai muita tarkoituksia varten. Yhteystietoja ei säilytetä arvonnan jälkeen.

Blogitekstejä on mahdollisuus kommentoida. Kommentoinnissa käytettävä asiallista tekstiä.

Arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjällä on oikeus poistaa osallistuja arvonnasta, mikäli osallistuja ei noudata arvonnan sääntöjä ja ehtoja.

Järjestäjä ei vastaa palkintoihin liittyvistä vahingoista. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Kaikenlainen kilpailuosallistumisen manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen. 

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin kilpailun aikana ilman erillistä ilmoitusta.